Nieuwe website Stal Finesse online!

De nieuwe website van Stal Finesse is online (alweer de derde versie). Naast een aantal uiterlijke veranderingen zijn er ook een aantal nieuwe functies aan de site toegevoegd. Deze functies worden hieronder uitgelegd. Verder zal er in de komende weken nog het e.e.a. aan toegevoegd worden, zoals stamboekbewijzen van de paarden in opfok, nog wat ontbrekende foto’s en eventueel filmmateriaal.

Nieuwe functies

Tags

Dit zijn labels gekoppeld aan berichten op de website. Klik op een tag en je ziet alle berichten met het zelfde label. Dit is ook een heel makkelijke manier om alle berichten die gerelateerd zijn aan een bepaald paard (voorbeeld: Casco) te bekijken. Ook kunt u door middel van de tag “video” eenvoudig alle berichten met video’s bekijken.

Archief

Via het archief kunt u alle geplaatste berichten vinden, netjes gesorteerd op maand en jaar.

Reageren

U heeft nu ook de mogelijkheid om een reactie te plaatsen onder de berichten op deze website.

Foto’s

Wilt u een grotere versie van een foto zien? Klikt u dan op de foto.

RSS-feed

Stal Finesse heeft vanaf nu een RSS-feed, hierdoor kunt u zich eenvoudig abonneren op deze website. Wilt u meer weten over wat een RSS-feed is, klik dan hier.

Comments are closed.

Archief