Erkend leerbedrijf

Aequor heeft onze stal als erkend leerbedrijf verklaard. Stal Finesse voldoet aan de criteria gesteld in het Erkenningsreglement voor Leerbedrijven. Ons bedrijf is geschikt verklaard voor het verzorgen van het praktijkleren in de Middelbare Beroepsopleidingen voor de (deel)kwalificaties.

Vanaf het nieuwe schooljaar (sept. 2010) is er bij onze stal ruimte voor stagaires.  Wat zijn zoal de werkzaamheden die van een stagaire verwacht worden?
Voeren van de paarden, schoonhouden van de stallen, toiletteren, longeerwerk, keurings klaarmaken,  rijden (afhankelijk van stage duur en rij niveau), het in en uit de wei halen, begeleiden bij bezoek aan hengstenhouder, helpen als de hoefsmid of dierenarts komt  en verder alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben op de paarden.

Klik hier voor het certificaat Erkend Aequor Leerbedrijf.

Comments are closed.

Archief