Kameel op stal!

KameelDe afgelopen week hadden we een paar dagen een kameel op stal. De paarden waren een beetje van slag en de honden waren ook erg onder de indruk! De laatste dagen voor de Kerstvakantie is het op het schoolplein van Basisschool Lettele een “beestenbende”. Ieder jaar staan er: een kameel, een pony, een stel ezels en schapen op het plein. Door de school en een aantal ouders wordt er een prachtige kerststal neergezet samen met deze dieren. ’s Avonds halen wij de kameel naar huis en mag hij de avond en nacht bij ons op stal doorbrengen en ’s ochtends brengen wij hem weer naar school. De laatste avond voor de vakantie hebben de kinderen een lampionnenoptocht door het dorp gehouden samen met de kameel en de schapen. Afgelopen donderdag is de kameel weer opgehaald.

Comments are closed.

Archief