Hengstveulen geboren

Wonderfull en Givenchy 2Op 1 juni is ons hengstveulen Givenchy geboren, afstammeling van de hengst Ukato. De moeder van Givenchy is de keur merrie Wonderfull (Casco x Contender).

De hengst Ukato is ongetwijfeld één van de best presterende hengsten van het afgelopen jaar.  Hij heeft vorig jaar zeer goed gepresteerd op internationaal niveau onder ruiter Willem Greve.  Hoogtepunt was het winnen van de Grote Prijs van Dresden, en nog geen week later  won Ukato met Willem Greve het Championat van Salzburg. Inmiddels zijn Ukato en Willem  door bondscoach Rob Ehrens toegevoegd aan het B-kader van het nationale springteam.

Uit de moederlijn van Ukato komen tal van goedgekeurde hengsten en internationale springpaarden. Deze Holsteinerstam 5064 is ook de moederlijn van de hengsten Calido en Little Rock.  Vader Stakkato is al jaren één van de  beste springverervers in Duitsland.

Comments are closed.

Archief