Dyan verkocht

Dyan concours HellendoornWe hebben de 5-jarige merrie Dyan (Berlin x Heartbreaker x Calvados) verkocht. Zaterdag 26 januari ging Marijn Soetekouw met de 5-jarige merrie Dyan op concours in Rijssen. Vanaf het eerste sprongetje met het opwarmen tot de laatste sprong in het zware L-parcours deed de merrie heel goed haar best. Zowel in het rijden als in het springen is de merrie de laatste paar maanden goed vooruit gegaan, en als ze dan goed springt komt er belangstelling van de kant van de handel. Peter Geerink heeft haar gekocht. Ze is maandag klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Voorlopig mag Marijn Soetekouw haar nog verder opleiden. We wensen Peter veel succes met de nieuwe aankoop.

Klik hier om de video opname van het parcours in Rijssen te zien.

Comments are closed.

Archief