Stal Finesse

Henry en Mirjam Huis in ’t Veld
Butersdijk 3, 7434 RG Lettele
T: 0570 551378 / M: +31 6 5515 5358
e-mail: info@stalfinesse.nl
KVK nr. 08210161V / BTW-id: NL001495066B28

Route beschrijving

Vanuit het Zuiden en Westen:

A-1 afslag Deventer Oost. Onderaan de snelweg gaat u rechtsaf. U volgt de borden Schalkhaar – Raalte, dit is de N348. Na 5 stoplichten krijgt u een rotonde, bij deze rotonde gaat u rechtsaf richting Lettele / Heeten. U gaat het kanaal over en na ongeveer 200 m. gaat u rechtsaf de zandweg op, dit is de Butersdijk. Op de Butersdijk krijgt u een kruising op de zandweg, u gaat hier gewoon recht door. Bij de volgende kruising zandweg / verharde weg slaat u links af de doodlopende weg in. Als u de doodlopende in rijdt gaat u direct met de bocht mee naar links en rijdt het erf van de Fam. Huis in ’t Veld op.

Vanuit het Noorden:

Raalte – Heeten – Lettele. Bij het Pannenkoekenhuis gaat u linksaf, richting Lettele, u neemt de 2de weg rechts, dit is de Butersdijk. Deze weg gaat over in een zandweg. Bij de kruising met de verharde weg – zandweg, gaat u rechtsaf de doodlopende weg in, u gaat met de bocht mee naar links en rijdt het erf op van de fam. Huis in ’t Veld.

Kaart

Hieronder vindt u een kaart van Google Maps waarop u Stal Finesse kan vinden. Aan de linkerkant staat een + en een – waarmee u kan in- en uitzoomen. U kan ook in- en uitzoomen met het scroll- wieltje van uw muis.