Ons bedrijf is van oorsprong een gemengd landbouw/veeteelt bedrijf, wat van vader op zoon is overgenomen. Paarden werden gebruikt voor werkzaamheden op het land totdat de tractor zijn intrede deed. Wel werd er elk jaar een veulentje gefokt.

Vanaf 1970 is dit bedrijf meer gespecialiseerd in een melkveehouderij. Eind 2005 hebben we besloten de melkkoeien te verkopen en zijn we overgestapt naar rosekalveren waarvan wij er op dit moment ± 200 op stal hebben staan.

In 1981 werd weer een paard gekocht voor de fokkerij en om er recreatief mee te rijden.

Deze paardenhobby is gegroeid tot de huidige omvang. De bedoeling is om de eigen gefokte merrieveulens op te fokken tot ze een veulen kunnen krijgen om daarna te verkopen voor de sport.

We proberen springgericht te fokken met de betere bloedlijnen van het KWPN- en de Holsteiner rijpaardstammen. De hengstveulens proberen we als veulen te verkopen.

In augustus 2010 zijn wij begonnen met de bouw van een overdekte rijhal met 8 stallen en een wasplaats. Inmiddels is er een stapmolen, een paddock en longeercirkel bijgekomen en verhuren wij enkele stallen voor pensionpaarden. Op dit moment zijn wij nog bezig met uitbreiding van onze stallen.